Godlo
Rządowe Centrum Legislacji

Skorowidz przepisów prawnych 1918-2024 r.

Wyszukaj akt prawny:

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | Ł | M | N | O | P | R | S | Ś | T | U | W | Z | Ż
Dz.U. 2005 r. Nr 31 poz. 265

Data ogłoszenia: 2001-06-21

Ustawa z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia

  • Data aktu prawnego: 2001-05-11
  • Data wejścia w życie aktu: 2001-09-22

    z tym że art. 10 ust. 3, art. 28 ust. 2—4, art. 30 oraz art. 48 ust. 1 w zakresie wprowadzania zasad systemu HACCP obowiązuje od dnia 1 maja 2004 r.

  • Data uchylenia: 2006-10-28

    (uchylona z dniem 28 października 2006 r., stosownie do U. (art. 127 pkt 1) - Dz. U. 2006 r. poz. 1225)

  • Rodzaj aktu prawnego: ustawa

Hasła:

    Brak aktów wykonawczych

    Brak niezrealizowanych upoważnień